Ευκαιρίες Καριέρας

Το Ιατρικό Διαγνωστικό Κέντρο ΒΙΟΤΥΠΟΣ ενδιαφέρεται άμεσα για συνεργασία με:  

Ζητούνται νοσηλεύτριες με μεγάλη εμπειρία και άριστες γνώσεις αιμοληψίας και τοποθέτησης φλεβοκαθετήρα, κάτοικοι Βορείων Προαστίων, έως 32 ετών.
Ζητούνται νέες έως 32 ετών για το τμήμα Επικοινωνίας και Δημοσίων Σχέσεων για εσωτερική και εξωτερική απασχόληση. Επιθυμητό πτυχίο Μάρκετινγκ, Επικοινωνίας ή Διοίκησης Επιχειρήσεων ή συναφών τμημάτων και τουλάχιστον καλή γνώση
Αγγλικής γλώσσας και Η/Υ
Ζητείται Τεχνολόγος Ακτινολογικού, Απόφοιτος ΤΕΙ με εμπειρία, κάτοικος Βορείων Προαστίων, έως 32 ετών.
Ζητεί να προσλάβει 2 Ιατρούς Ακτινοδιαγνώστες, για τις Ιατρικές Μονάδες του Ομίλου. Απαραίτητα προσόντα: Οι υποψήφιες/οι πρέπει να είναι απαραίτητα απόφοιτοι Ελληνικού Πανεπιστημίου (στο οποίο και να έχουν εισαχθεί μέσω πανελληνίων εξετάσεων) ηλικίας μέχρι 45 ετών με άριστη γνώση της Αγγλικής γλώσσας. Υψηλές αποδοχές, μόνιμη εργασία.
Ζητεί να προσλάβει Αιμολήπτη με άριστη γνώση αιμοληψιών και δίπλωμα μηχανής για κατ’ οίκον αιμοληψίες, 4ωρη και 8ωρη απασχόληση.
Ζητεί να προσλάβει νέα για τη θέση της γραμματειακής υποστήριξης. Σχετικό πτυχίο επιθυμητό, γνώση Αγγλικής γλώσσας και Η/Υ. Απαραίτητα κάτοικος Πεύκης ή όμορων Δήμων.

Aν επιθυμείτε να συνεργαστείτε μαζί μας μπορείτε να αποστείλετε το βιογραφικό σας με πρόσφατη φωτογραφία στο email: [email protected]