Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Αιματολογικό – Βιοχημικό - Ορμονολογικό

Στο αιματολογικό εργαστήριο πραγματοποιούνται όλες οι απαραίτητες εξετάσεις αίματος με ασφάλεια, ταχύτητα και αξιοπιστία.

Τα εργαστήρια του Ιατρικού Διαγνωστικού Κέντρου ΒΙΟΤΥΠΟΣ έχουν πιστοποιηθεί κατά ISO 9001/2015 και ISO 15189. Συμμετάσχουν ανελλιπώς σε εξωτερικά σχήματα ελέγχου (EQAS, ΕΣΕΑΠ) και καθημερινά διενεργείται εσωτερικός ποιοτικός έλεγχος με control της BIORAD.

 

Γιατί είναι σημαντικές οι αιματολογικές εξετάσεις:

Ελέγχοντας τις αιματολογικές παραμέτρους μας, μπορούμε να έχουμε μα εικόνα της συνολικής λειτουργίας του οργανισμού μας. Πάντα σε συνεργασία με το κλινικό μας ιατρό, και με συνέπεια στα προκαθορισμένα (πολλές φορές ετήσια) checkup προλαβαίνουμε παθολογικές καταστάσεις που αν της αμελήσουμε μπορούν να μας προκαλέσουν σοβαρές παθήσεις στο μέλλον. Επίσης εκτός από τους προληπτικούς ελέγχους, ελέγχουμε μέσω των βιοχημικών παραμέτρων, αν κάποιο φάρμακο που λαμβάνουμε «λειτουργεί» σωστά, αν πρέπει να τροποποιήσουμε τη δοσολογία κτλ.

 

Μπορείτε να ενημερωθείτε αναλυτικά για κάθε εξέταση που σας ενδιαφέρει από ευρετήριο εξετάσεων εδώ.

 

Προετοιμασία για εξετάσεις αίματος

Κάθε εξέταση απαιτεί μια συγκεκριμένη προετοιμασία. Αυτή μπορεί να αφορά τη νηστεία του εξεταζόμενου, ώστε να μπορεί να πραγματοποιηθεί η διαδικασία και πολλά ακόμη στοιχεία, που είναι ανάλογα της κάθε εξέτασης ξεχωριστά. Οι κατηγορίες των εξετάσεων που απαιτούν κάποια προετοιμασία είναι οι εξής:

 

Ποιο είναι το κόστος για τις εξετάσεις αίματος;

Το κόστος για τις εξετάσεις αίματος καθορίζεται από την διαδικασία, αλλά και τις απαιτήσεις της κάθε εξέτασης ξεχωριστά. Αν θέλεις να κλείσεις το online ραντεβού σου για γενική αίματος, ή για οποιαδήποτε αιματολόγική εξέταση σε κάποιο από τα ιατρικά κέντρα ΒΙΟΤΥΠΟΣ, επικοινώνησε μαζί μας και θα σε ενημερώσουμε πλήρως για τις ανάλογες τιμές που αφορούν στις εξετάσεις που χρειάζεσαι.