Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Ιατρικό Διαγνωστικό Κέντρο Χολαργού

 

Το διαγνωστικό ιατρικό κέντρο ΒΙΟΤΥΠΟΣ Χολαργού, αποτελείται από τα παρακάτω εργαστήρια:

Αξονικής Τομογραφίας, Βιοπαθολογικό, κυτταρολογικό, ακτινολογικό, υπερήχων, ψηφιακής μαστογραφίας, μέτρησης οστικής μάζας, πανοραμικό , κεφαλομετρικό, Triplex αγγείων, καρδιολογικό (ηλεκτρο-καρδιογράφημα, Triplex καρδιάς, Holter ρυθμού – πιέσεως, test κοπώσεως), νευροφυσιολογικό (ηλεκτρομυογράφημα, νευρογράφημα, ηλεκτροεγκεφαλογράφημα με χαρτογράφηση εγκεφάλου) υπολογιστική αξονική τομογραφία, πυρηνικής ιατρικής, κατ’ οίκον αιμοληψία, μεταφορά με ασθενοφόρο.

Στα Βιοπαθολογικά εργαστήρια εφαρμόζεται το πρωτόκολλο και η μεθοδολογία των εργαστηρίων της ιατρικής σχολής του Πανεπιστημίου του Εδιμβούργου. Επιπλέον το κέντρο μας διαθέτει ISO 9001 απο το 2003 και παράλληλα γίνεται εφαρμογή εξωτερικού ποιοτικού ελέγχου από το Εθνικό Σύστημα Εξωτερικής Αξιολόγησης Ποιότητας (ΕΣΕΑΠ), την Ελληνική Αιματολογική Εταιρεία και από τη Biorad των ΗΠΑ (EQAS).

Στα Ακτινοδιαγνωστικά και Καρδιολογικά Εργαστήρια καθώς και στα Εργαστήρια Πυρηνικής Ιατρικής και Νευροφυσιολογίας,εκτός από την εφαρμογή ψηφιακής τεχνολογίας, επιλέχθηκαν ειδικά προγράμματα λογισμικού, που διευκολύνουν την ευκρινή απεικόνιση των οργάνων του ανθρωπίνου σώματος ώστε να επιτυγχάνεται η ορθή διάγνωση.

Στο τμήμα του αξονικού τομογράφου λειτουργεί υπερσύγχρονος υπολογιστικός τομογράφος πολλαπλής ανίχνευσης Somatom Spirti της Siemens.

Διεύθυνση
Περικλέους 39, Χολαργός
Τηλέφωνο

2106541832

Email

info@biotypos.gr

ΤΑΜΕΙΑ

Τα εργαστήρια είναι συμβεβλημένα με όλα τα ταμεία και ΕΟΠΥΥ.

ΩΡΑΡΙΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ

Δευ-Παρ 6.00 – 21.00
Σαβ 7.00 – 14.00