Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Μικροβιολογικό εργαστήριο

Τι είναι αυτό που ξεχωρίζει τα Μικροβιολογικά Εργαστήρια ΒΙΟΤΥΠΟΣ

Ο σύγχρονος εξοπλισμός του εργαστηρίου μας και η ύπαρξη εξειδικευμένων επιστημόνων επιτρέπει την εκτέλεση όλων των εξετάσεων που απαιτεί σήμερα η Ιατρική. Το εργαστήριο έχει διαπιστευτεί κατά ISO 15189 (αρ. πρωτοκόλλου 888) από το 2013 από τον ΕΣΥΔ.

Σκοπός μας είναι το αξιόπιστο αποτέλεσμα στο συντομότερο δυνατό χρονικό διάστημα, ώστε να αποτελέσει άριστο εργαλείο στα χέρια του κλινικού Ιατρού. Αυτό επιτυγχάνεται μέσω της υψηλής τεχνολογίας αυτοματοποίησης που μας δίνει τη δυνατότητα υψηλής παραγωγικότητας και ελαχιστοποιεί τη πιθανότητα αναλυτικού σφάλματος.

Το μικροβιολογικό κέντρο των Διαγνωστικών Κέντρων ΒΙΟΤΥΠΟΣ ανήκει στην κατηγορία του βιοπαθολογικού τμήματος και περιλαμβάνει τόσο τις άμεσες μικροβιολογικές εξετάσεις, όσο και καλλιέργειες βιολογικών υγρών.

 

Εξετάσεις που πραγματοποιούνται στο εργαστήριο

Οι συνηθέστερες εξετάσεις που πραγματοποιούνται στο μικροβιολογικό μας τμήμα είναι   οι καλλιέργειες βιολογικών υγρών (ούρα, σπέρμα, κολπικό, προστατικό, ουρηθρικό, φαρυγγικό, ωτικό κ.α.) για κοινά μικρόβια (αερόβια-αναερόβια), μύκητες, Μυκόπλασμα, Ουρεόπλασμα και Χλαμύδια, Μικροσκοπική και παρασιτολογική εξέταση κοπράνων, καλλιέργεια και Ανίχνευση Αιμοσφαιρίνης σε δείγμα κοπράνων (Mayer) κτλ.

 Για πιο εξειδικευμένες εξετάσεις μπορείτε να επικοινωνήσετε με τη γραμματεία μας.

 

Το προσωπικό του κέντρου

Στα Διαγνωστικά Κέντρα ΒΙΟΤΥΠΟΣ, το προσωπικό είναι επιλεγμένο με μεγάλη προσοχή και αποτελείται από εξειδικευμένους ιατρούς και επιστημονικό προσωπικό που φημίζονται για την άψογη προσοχή, αλλά και την επαγγελματικότητά τους.

Αν θέλεις κι εσύ να κάνεις τις εξετάσεις σου σε ένα από τα διαγνωστικά μας κέντρα σε Χαλάνδρι, Χολαργό , Πεύκη, Αθήνα, Μελίσσια, Αιγάλεω, Ζωγράφου, Κηφισιά και Γαλάτσι, κλείσε τώρα το επόμενο ραντεβού σου είτε τηλεφωνικά, είτε online.

Όλες οι υπηρεσίες μας παρέχονται σε κάθε κέντρο που είναι κοντά σου, για άμεση εξυπηρέτηση.