Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Ιατρικό Διαγνωστικό Κέντρο Χαλανδρίου

 

Το διαγνωστικό ιατρικό κέντρο ΒΙΟΤΥΠΟΣ Χαλανδρίου, αποτελείται από τα παρακάτω εργαστήρια:

Αξονικής Τομογραφίας, Βιοπαθολογικό, κυτταρολογικό, ακτινολογικό, υπερήχων, Triplex αγγείων, μέτρησης οστικής μάζας, αναλογικής μαστογραφίας, ψηφιακής μαστογραφίας, πανοραμικό , κεφαλομετρικό, Οδοντιατρικής Υπολογιστικής Τομογραφίας, καρδιολογικό (ηλεκτρο-καρδιογράφημα, Triplex καρδιάς, Holter ρυθμού– πιέσεως, test κοπώσεως), κατ’ οίκον αιμοληψία, μεταφορά με ασθενοφόρο.

Στα Βιοπαθολογικά εργαστήρια εφαρμόζεται το πρωτόκολλο και η μεθοδολογία των εργαστηρίων της ιατρικής σχολής του Πανεπιστημίου του Εδιμβούργου. Επιπλέον το κέντρο μας διαθέτει ISO 9001 απο το 2003 και παράλληλα γίνεται εφαρμογή εξωτερικού ποιοτικού ελέγχου από το Εθνικό Σύστημα Εξωτερικής Αξιολόγησης Ποιότητας (ΕΣΕΑΠ), την Ελληνική Αιματολογική Εταιρεία και από τη Biorad των ΗΠΑ (EQAS).

Στα Ακτινοδιαγνωστικά, τα Καρδιολογικά Εργαστήρια, στο τμήμα μέτρησης οστικής μάζας και στο τμήμα υπερήχων, εκτός από την εφαρμογή ψηφιακής τεχνολογίας, επιλέχθηκαν ειδικά προγράμματα λογισμικού, που διευκολύνουν την ευκρινή απεικόνιση των οργάνων του ανθρωπίνου σώματος ώστε να επιτυγχάνεται η ορθή διάγνωση.

Στο τμήμα της μαστογραφίας, λειτουργεί κορυφαίος ψηφιακός μαστογράφος “GIOTTO” καθώς επίσης και αναλογικός μαστογράφος Siemens.

Στο τμήμα Αξονικής Τομογραφίας εγκαταστάθηκε και λειτουργεί υπερσύγχρονος υπολογιστικός αξονικός τομογράφος Somatom Go.Now 32 τομών. Για πληροφορίες διαβάστε εδώ.

Σύγχρονο τμήμα Οδοντιατρικής Υπολογιστικής Τομογραφίας (CBCT) εξοπλισμένο με τον κορυφαίο αξονικό τομογράφο κωνικής δέσμης NewTom GiANO, με εξαιρετικές δυνατότητες απεικόνισης, επιλογή μικρού πεδίου για περιοχικές τομογραφίες ή ολόκληρης της άνω και κάτω γνάθου σε λίγα δευτερόλεπτα. Για πληροφορίες διαβάστε εδώ.

Διεύθυνση
Λεωφ. Πεντέλης 13, Χαλάνδρι
Τηλέφωνο

2106894509

Email

info@biotypos.gr

ΤΑΜΕΙΑ

Τα εργαστήρια είναι συμβεβλημένα με όλα τα ταμεία και ΕΟΠΥΥ.

ΩΡΑΡΙΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ

Δευ-Παρ 6.00 – 21.00
Σαβ 7.00 – 14.00