Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Ιατρικό Διαγνωστικό Κέντρο Μελισσίων

 

Το διαγνωστικό ιατρικό κέντρο ΒΙΟΤΥΠΟΣ στα Μελίσσια, αποτελείται από τα παρακάτω εργαστήρια:

Αξονικής Τομογραφίας, Μαγνητικής Τομογραφίας, Ενδοσκοπικό τμήμα (γαστροσκόπησης – κολονοσκόπησης), Βιοπαθολογικό, κυτταρολογικό, ακτινολογικό, υπερήχων, Triplex αγγείων, μέτρησης οστικής μάζας, ψηφιακής μαστογραφίας, πανοραμικό , κεφαλομετρικό, καρδιολογικό (ηλεκτρο-καρδιογράφημα, Triplex καρδιάς, Holter ρυθμού– πιέσεως, test κοπώσεως), τμήμα ιατρικού βελονισμού, πελματογράφημα, κατ’ οίκον αιμοληψία, μεταφορά με ασθενοφόρο.

Στα Βιοπαθολογικά εργαστήρια εφαρμόζεται το πρωτόκολλο και η μεθοδολογία των εργαστηρίων της ιατρικής σχολής του Πανεπιστημίου του Εδιμβούργου. Επιπλέον το κέντρο μας διαθέτει ISO 9001 απο το 2003 και παράλληλα γίνεται εφαρμογή εξωτερικού ποιοτικού ελέγχου από το Εθνικό Σύστημα Εξωτερικής Αξιολόγησης Ποιότητας (ΕΣΕΑΠ), την Ελληνική Αιματολογική Εταιρεία και από τη Biorad των ΗΠΑ (EQAS).

Στα Ακτινοδιαγνωστικά, τα Καρδιολογικά Εργαστήρια, στο τμήμα μέτρησης οστικής μάζας και στο τμήμα υπερήχων, εκτός από την εφαρμογή ψηφιακής τεχνολογίας, επιλέχθηκαν ειδικά προγράμματα λογισμικού, που διευκολύνουν την ευκρινή απεικόνιση των οργάνων του ανθρωπίνου σώματος ώστε να επιτυγχάνεται η ορθή διάγνωση.

Στο τμήμα της μαστογραφίας, λειτουργεί ο κορυφαίος ψηφιακός μαστογράφος “GIOTTO”.

Ειδικά Τμήματα: ΕΝΔΟΣΚΟΠΙΚΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ, ΠΕΛΜΑΤΟΓΡΑΦΗΜΑ, ΙΑΤΡΙΚΟΣ ΒΕΛΟΝΙΣΜΟΣ

Για πληροφορίες και ραντεβού επικοινωνήστε με τη γραμματεία μας (τηλ. 2106095590)

Διεύθυνση
Α. Παπανδρέου 2 & Σερίφου 2, Μελίσσια
Τηλέφωνο

2106095590

Email

info@biotypos.gr

ΤΑΜΕΙΑ

Τα εργαστήρια είναι συμβεβλημένα με όλα τα ταμεία και ΕΟΠΥΥ.

ΩΡΑΡΙΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ

Δευ-Παρ 6.00 – 21.00
Σαβ 7.00 – 14.00